Computerwinkel PéCétera

Pécétera is een computerbedrijf gespecialiseerd in het vervullen van al uw computerwensen en het oplossen van hard- en software problemen voor zowel particulieren als het midden en kleinbedrijf. U kunt bij ons terecht voor al uw kleine en grote reparaties, installatie en onderhoud van uw computer of laptop. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw software installaties.

Aanschaf
Als ervaren professionals kunnen wij u voorzien van een uitstekend advies en denken wij graag met u mee. Wij geven adviezen en op basis van al uw persoonlijke wensen zullen wij een goede en betaalbare computer of laptop voor u selecteren. Dit geldt ook voor randapparatuur zoals monitoren en printers.

Onderhoud
Wij zijn gespecialiseerd in alle kleine en grote reparaties van uw computer of laptop, bieden uitkomst voor al uw problemen met soft- en hardware, virussen en spyware.

Software
Heeft u nieuwe software aangeschaft, maar het lukt u niet om dit te installeren? In dit geval kunnen wij u hierbij helpen. Wij installeren de software voor u.

Uitbreiding/Upgrade
Om uw computer of laptop weer sneller en up to date te maken kunt u deze upgraden. Wij adviseren u over de benodigde onderdelen en kunnen deze ook voor u inbouwen, zodat uw computer of laptop weer volledig aan uw wensen voldoet.

PC & Laptop
Wij hebben een ruim assortiment aan desktops en laptops van diverse merken zoals; Asus, Acer, HP en Lenovo. Bekijk vooral eens onze scherpe aanbiedingen.

Componenten
Wilt u uw computer upgraden, repareren of zelf assembleren dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de benodigde onderdelen.

Beeld en geluid
Kies het product wat bij u past uit ons assortiment van beeldschermen en audiotoebehoren.

Netwerk
Zoekt u een internetkabel op maat, een nieuwe router of een wifi-versterker? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u niet zelf aan het puzzelen, we komen graag bij u thuis om u te helpen.

Diensten
Wij beschikken over een eigen technische dienst, hier repareren en onderhouden wij alle merken computers en laptops. Kunt u niet bij ons komen dan komen we bij u thuis of op kantoor.

Beste klant,

Ook wij nemen de nodige voorzorgsmaatregelen vanwege het Corona virus.
de winkel en onze technische dienst blijven open

  • - we wassen regelmatig onze handen
  • - we maken meerder keren per dag voorwerpen schoon die door veel mensen worden aangeraakt.
  • - we vermijden persoonlijk contact en proberen een gepaste onderlinge afstand te bewaren van 1,5 meter.
  • - we vragen u om zoveel mogelijk af te reken met uw pinpas, smartphone of smartwatch
  • - we houden dagelijks alle nieuwsberichten bij en houden ons aan de maatregelen van de overheid
  • - zonder een goed werkende computer wordt ook het thuiswerken lastig. Mocht u een systeem willen brengen voor reparatie noteer dan vast thuis wat de problemen zijn, uw gegevens en uw eventuele inlogwachtwoord, dat zorgt voor een snelle afhandeling in de winkel
  • - wij bieden zoveel mogelijk onze telefonische ondersteuning en nemen indien noodzakelijk uw computer op afstand over mocht u niet in de gelegenheid zijn onze winkel te bezoeken gaan wij in overleg om andere opties te bespreken